Forfatterbesøk på 7.trinn

Forfatter John Olav Oldertrøen besøkte sist fredag sjuende trinn. Han er utflyttet tynseting og jobber som forfatter. Oldertrøen fortalte engasjert om hvor spennende han synes det er å skrive ulike typer tekster. Elevene på trinnet er nå midt inne i et kreativt skriveprosjekt, der krim er tema. Han hadde mange gode tips å komme med.
-Ei god krimhistorie krever god planlegging for å være god fra start til slutt, og rettskriving er veldig viktig, sa han.

Tynset barneskole er heldig fordi han har tatt på seg å gi alle elevene på 7. trinn tilbakemelding på tekstene deres. Gjett om det er en spent gjeng som venter på at han skal få lest gjennom alle tekstene! Målet er at alle skal bli ferdig med sin egen krimbok før vinterferien. De andre trinnene på skolen jobber også med bokprosjekt nå. Tema for tekstene er ulike for hvert trinn.