Skoleløpet 2021

Hele skolen samlet til felles aktivitet var så fint, så godt og så riktig på så mange måter. Skoleløpet 2021 til støtte for årets TV-aksjon "barn, ikke brud", var det som for første gang på nesten to år samlet hele skolen igjen.
Vi løp for andre og vi heiet på hverandre. Stor innsats, stort engasjement, god stemning.
Kenneth Hansen fra Innlandets tv-aksjonskomite kom og åpnet skoleløpet, og vår egen superspeaker Sigbjørn skapte en fantastisk stemning og ramme rundt løpet.
På søndag er det TV-aksjon, og vi håper alle tar godt mot bøssebærerne som samler inn penger til Plan Internationals arbeid for at unge jenter rundt om i verden ikke skal giftes bort mot sin vilje, men få lov til å være barn, gå på skolen og leke og ha det like gøy sammen som det vi hadde i dag.